<
Actualitate

Irina Munteanu, prefectul județului Cluj, a efectuat a doua serie de deplasări în teritoriu, în vederea analizării stadiului de pregătire pentru sezonul rece

În cadrul verificărilor efectuate în zona municipiului Turda și a municipiului Huedin, au fost evaluate stocurile de material antiderapant, respectiv pregătirea utilajelor pentru intervenție atât pentru drumurile naționale, cât și pentru sectoarele de autostradă din județ.

Printre punctele care au fost verificate se numără Districtul de drumuri naționale de la Turda, punctul de sprijin pentru autostrada A 3 de la Săvădisla, Centrul de întreținere și coordonare de la Gilău și bazele de deszăpezire de la Gilău și Morlaca.

➡️ În urma vizitelor efectuate, doamna prefect împreună cu reprezentanții Direcției Regionale Drumuri și Poduri Cluj a concluzionat că aprovizionările cu materiale antiderapante sunt în grafic, utilajele au verificarea tehnică efectuată și sunt pregătite să intervină oricând.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS