Actualitate

La Turda continuă lucrările de modernizare

În cursul zilei de miercuri, primarul municipiului Turda a făcut o vizită pe șantierele unde se lucrează in momentul actual.
Alături de reprezentanții primăriei, Cristian Matei, primarul Turzii, a fost plăcut surprins să vadă că lucrările se află intr-un stadiu destul de avansat, astfel incât intr-un timp relativ scurt acestea vor fi finalizate.


Iată care au fost zonele vizitate de către echipa primăriei:
Lucrările prind contur pe străzile Amurgului, Toamnei nr. 2 – 4, Lianelor, Narciselor nr. 2 – 6, Zorilor nr. 4 – 10, Calea Victoriei nr. 112 – 116, unde se desfășoară ample lucrări în baza Proiectelor Urbane sau cel al Companiei de Apă Arieș.

În Cartierul Băi, pe străzile Frăgăriște și Aleea Alexandru Borza se folosește la realizarea rigolelor stradale, un repartizor-finisor pentru beton. Această metodă este mult mai eficientă, precisă și rapidă, reușind să aștearnă într-o zi aproximativ 500 de metri liniari de rigolă stradală de colectare a apei.

*
2 comentarii

2 Comments

  1. Bogdan

    2 martie 2020 la 13:40

    Vrajeli marunte pentru prosti. (pensionari)

  2. Bogdan

    2 martie 2020 la 13:42

    Majoritatea pensionarilor din Turda habar nu au ca Matei a trecut la PNL,deci PNL va castiga fara probleme alegerile la Turda.

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS