Actualitate

Lucrările la Parcul Industrial Tetarom V încep în acest an

Consiliul Județean Cluj a aprobat, astăzi, indicatorii tehnico – economici aferenți proiectului de investiții „Parc Industrial TETAROM 5 – infrastructură de acces”. Odată aprobat acest proiect, partea scriptică a Parcului Industrial Tetarom 5 intră în linie dreaptă, lăsând loc lucrărilor efective, prin care acest parc industrial, gândit și promis de Partidul Național Liberal, va fi primul cu acces DIRECT de pe autostradă.
Pentru realizarea acestor lucrări plenul Consiliul Județean Cluj a aprobat un buget multianual în valoare totală de 48.829.045 lei cu TVA inclus, defalcat pe o perioadă de trei ani. Finanțarea lucrărilor va începe din acest an.


Pentru ca Parcul Industrial Tetarom 5 să își atingă MAXIMUL DE POTENȚIAL este nevoie ca acesta să fie conectat atât la drumul național, cât și la Autostrada A3, astfel că după aproape un an și jumătate a fost obținut avizul CNAIR pentru realizarea unui drum de acces nou, în lungime de 1920 m desprins din DN 15 (intersecție amenajată cu girație), cu pod peste râul Arieș și acces la autostrada A3 simplu spre dreapta

Începerea lucrărilor la drumul de acces către Parcul Tetarom 5 constituie o adevărată palmă peste fața tuturor acelora care n-au crezut sau s-au făcut că nu cred în acest proiect, făcând din el o temă politico – electorală sau una de presă.
Tetarom 5 se face, iar documentele aprobate de Consiliul Județean Cluj în ședința de astăzi sunt cea mai bună garanție!

Odată finalizat, Parcul Industrial Tetarom 5 va asigura locuri de muncă pentru cetățenii din Câmpia Turzii și nu numai, aici, aproape de casă, iar aceștia nu vor mai fi nevoiți să se trezească la 3-4 dimineața, pentru a face naveta la Cluj. În 2016, am spus că Municipiul Câmpia Turzii nu trebuie să fie un „oraș-dormitor”, în care lumea doar se odihnește între două navete. Ei bine, iată că, prin eforturi susținute ale Partidului Național Liberal, am reușit reindustrializarea Municipiului Câmpia Turzii și demararea lucrărilor la Parcul Industrial Tetarom 5, aceasta fiind principala diferență dintre noi și restul!
„Mulțumesc președintelui CJ Alin Tise, vicepreședintelui CJ Marius Minzat și consilierilor județeni din Câmpia Turzii, Haiduc Cristian și Draghici Dumitru pentru implicarea lor.” a mai precizat Dorin Nicolae LOJIGAN.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS