campanie campanie
Actualitate

Luna iulie cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii, care organizează lună de lună o tombolă pentru clienții săi, și-a anunțat câștigătorii lunii iulie.

Astfel: Cosma Ruxandra-Larisa, Nemeti Hajnal-Tünde, Csalai Maria-Cristina, au fost norocoasele lunii iulie și au plecat acasă cu un blender multifuncțional, un aparat de prăjit pâinea și un set de preparat fondue.

“Este pentru prima dată când câștig ceva, nu-mi vine să cred că și eu mă număr printre câștigătorii de la Tabaco. Am participat la toate tombolele organizate de Tabaco, nu am câștigat niciodată, dar nu mi-am pierdut speranța, iar acum uite că am primit telefon că am câștigat. Mulțumesc mult!”, a fost prima reacție.

“Diminețile mi le încep cu ziarele pe care le cumpăr de la Tabaco, tot de aici îmi cumpăr și cafeaua (cea mai bună din oraș), aici îmi plătesc facturile și tot aici îmi încerc norocul la loto, iar acum uite că tot aici câștig la tombola magazinului. Sincer încă nu-mi vine să cred, vă mulțumesc și o să particip și la următoarele tombole”.

Poți fi și tu unul dintre câștigătorii noștri în luna august, unde sunt puse în joc  o friteuză pentru cartofi prăjiți, un aparat de wafe și o perie electrică pentru a oferi volum părului. Regulamentul tombolei este unul simplu: la orice cumpărătură de peste 20 de lei sau la fiecare Ziarul 21 cumpărat (2 lei), la orice bilet loto jucat în agenția noastră sau la orice factură plătită la noi (indiferent de valoare) se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig.

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, comercializează o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS