campanie campanie
Actualitate

Alexandru Cordoș în vizită la Câmpia Turzii unde a reiterat susținerea față de candidatul PSD Campia Turzii, Gheorghe Rece

“Dorim să îl felicităm pe domnul Alexandru Cordoș pentru numirea sa în funcția de președinte interimar al PSD Cluj. Domnul Cordoș este un vechi prieten al organizației PSD Câmpia Turzii și nu poate decât să ne bucure faptul că de acum vom beneficia și mai mult de sprijinul și experiența domniei sale. În general, sunt rare situațiile în care, la nivelul unei organizații puternice, eșaloanele superioare cunosc în detaliu viața și particularitățile filialelor. Domnul președinte interimar Alexandru Cordoș este o excepție în acest sens, deoarece înțelege dinamica și particularitățile locale, implicându-se direct în sprijinul organizațiilor locale, din județul Cluj.
Acest lucru reiese din faptul că imediat după numirea sa în funcție, domnul Cordoș a început o serie de ședințe de lucru în teritoriu; prima sa oprire fiind la Câmpia Turzii, unde a reiterat susținerea organizației județene față de candidatul PSD Câmpia Turzii, domnul Gheorghe Iulian RECE. Mesajul principal transmis de domnul Cordoș s-a creionat în jurul ideii de unitate, de acceptare și de valorificare a potențialului echipelor PSD din zonă. De aceea, la ședința de lucru de la Câmpia Turzii a fost prezentă și echipa PSD Turda împreună cu candidatul la primăria Turda, domnul Răzvan Ciortea.
Îi mulțumim așadar domnului președinte interimar Alexandru Cordoș pentru susținerea manifestată și pentru mesajul de unitate care vin să revitalizeze organizația PSD Câmpia Turzii și creează punți de comunicare prolifice cu organizațiile PSD din împrejurimi. Credem că unitatea și accentul pus pe echipă ne vor ridica performanțele la nivelul așteptărilor alegătorilor și a celor ce vor să vadă un partid serios, consecvent și cu o gândire pe termen lung pentru comunitate”.

Biroul de presă PSD Câmpia Turzii

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS