Actualitate

Luna Iunie cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii

Tombola lunii iunie și-a aflat câștigătorii, unde Tabaco a pus în joc un aparat de preparat fondue, un aparat de masaj cervical și un aparat de manichiură. Astfel Oroian Marie, Pintilie Camelia și Keresztesi Edita au fost norocoasele lunii iunie.

 

“N-am mai câștigat niciodată până acum, nici nu mi-am încercat norocul, dar am văzut lună de lună cum la Tabaco câștigă foarte multă lume și am zis să încerc, nu mă costă nimic, poate într-o zi o să fiu si eu între câstigători, iar acum mi-a venit rândul. Aici îmi plătesc facturile, aici îmi fac cumpărăturile și tot de aici acum am câștigat, mulțumesc mult Tabaco”, a fost reacția primei câștigătoare.

“Mi-am făcut un obicei de a-mi plăti aici facturile, tot de aici îmi fac și cumpărăturile, se știe doar că aici este cea mai bună cafea vrac din oraș, iar acum am câștigat, am completat taloanele la insistențele doamnelor de la magazin, n-am crezut că o să câștig chiar eu, mulțumesc mult Tabaco”, a fost ce-a de-a doua reacție.

„Noi ne începem ziua cu ziarele de la Tabaco, tot de aici ne luam cafea pentru că un ziar se citește cu o cafea lângă, tot aici ne plătim și facturile, iar unul dintre biletele mele puse la tombolă a fost norocos. Mulțumesc din inimă!”, a fost reacția unei alte câștigătoare.

Tombolele lunare continuă la Tabaco, unde în luna iulie sunt puse în joc: un aparat de preparat fondue, un blender de mână și un prăjitor de pâine. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru fiecare cumpărătură sau pentru fiecare factură plătită la noi sau pentru fiecare bilet loto ori loz în plic sau pentru fiecare Ziarul 21 cumpărat de la noi se oferă gratuit câte un talon pentru tombolă. Mai multe taloane completate, mai multe șanse de câștig. Succes!

Tabaco, tutungeria din Câmpia Turzii aflată în Piața Unirii – hala agroalimentară, comercializează, pe lângă produsele din tutun și accesoriile acestora, o gamă largă de băuturi exclusiviste, băuturi fine, precum și cea mai variată gamă de cafea din oraș, fie cafea ambalată, fie cafea vrac. Ziare, reviste, cărți, jucării pentru copii, toată gama de sucuri Coca Cola, o gamă largă de ciocolată precum și o gamă largă de bere sunt special alese pentru dumneavoastră. Cadouri pentru zile speciale, cadouri pentru cei mici dar și cadouri ocazionale se pot găsi tot la Tabaco. Noutatea de la Tabaco o reprezintă cea mai exclusivistă gamă de vinuri din oraș, vinuri de lux, vinuri din crame cu renume se pot găsi în Câmpia Turzii exclusiv prin Tabaco. Serviciul nostru de încasări facturi, cel mai profesionist din oraș, dar și terminalul loto aflat în agenția noastră, plus o gamă largă de lozuri fie răzuibile, fie în plic vă așteaptă zi de zi, inclusiv duminica

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS