Actualitate

Mai mulți bani pentru Spitalul Municipal Turda

La începutul anului 2020, în luna februarie, Consiliul Local al municipiului Turda, prin aprobarea bugetului, a alocat Spitalului Municipal suma de 1.153.000 lei.

Insă, datorită situației din prezent, se impune și instituirea unui fond de urgențe, motiv pentru care se va propune în ședința de mâine a consiliului înființarea unui fond în valoare de 800.000 lei, pentru a acoperi solicitările și nevoile din aceste momente de criză, din care:

*600.000 lei vor merge suplimentar către Spitalul Municipal.

 

*200.000 lei vor rămâne pentru acoperirea altor cheltuieli absolut necesare pentru ajutorarea și protejarea populației

Mai mult decât atât, Consiliul Județean a alocat suma de 500.000 de lei către Spitalul Municipal Turda, pentru achiziția de aparatură medicală, banii urmând să ajungă la spital in cazul in care se va primi un vot favorabil în ședința Consiliului Local de mâine.

Așadar, deja din prima parte a anului 2020, la spital vor ajunge 2.253.000 lei din bugetul local și cel al Consiliului Județean.
De asemenea, ca urmare a situației cu care se confruntă România în acest moment din cauza pandemiei de COVID-19, toate evenimentele de divertisment din această vară vor fi anulate, iar fondurile vor fi redirecționate în funcție de necesități.
Detalii despre sumele alocate și investițiile realizate în perioada 2016 – 2020 la Spitalul Municipal Turda se găsesc aici: https: //bit.ly/ 39bxe7e.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS