Actualitate

Majoretele „Dream Grils” au făcut senzație la Festivalul Internațional de Fanfare din Galați

Întoarse de curând de la cea de-a XV ediție a Festivalului Internațional de Fanfare „IOSIF IVANOVICI” din Galați, care a debutat vineri 5 iulie până pe 7 iulie, trupa de majorete „DREAM GIRLS” de la Clubul Copiilor CâmpiaTurzii au încântat audiența punând în scenă momente deosebite, făcând un show de zile mari, reprezentând astfel cu succes și mândrie municipiul Câmpia -Turzii la acest minunat eveniment.


„Dorim să mulțumim pe aceasta cale Centrului Cultural Dunarea de Jos reprezentat prin maestrul Marin Boroghina dirijor al Fanfarei ” Valurile Dunării” pentru invitație, apoi fetelor pentru prestația avută, părinților pentru susținere, domnilor șoferi Bolboacă Lucian și Mărginean Dumitru care ne-au dus și adus înapoi în siguranță, lui Gigi Mulea pentru mașini și nu în ultimul rând sponsorilor care au făcut posibilă deplasarea noastră la Galați.
MULȚUMIM FRUMOS TUTUROR pentru aprecieri !!!” A declarat pentru Ziarul21 Alina Bolboacă, cea care de câțiva ani, prin muncă și perseverență, pune municipiul Câmpia Turzii pe harta evenimentelor dedicate majoretelor.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS