<
Actualitate

Manifestare artistică, cu ocazia ,,Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului”

Cu ocazia ,,Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului” sala de spectacole ,,Mircea Mihășan” al Palatului Cultural ,,Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii a găzduit în data de 20 noimebrie 2021 ora 18,00, un spectacol dedicat copiilor în care artiștii au fost copiii de la diferite formații artistice din localitate.

Rând pe rând au urcat pe scenă, copiii de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii, grupul vocal ,,Melody ” coordonat de d-nul Lăcătuș Nicușor, majoretele ,,Dolls”, ,,Baby Dolls”, ,,Star Girls” și ,,Dreams Girls”, coordonat de coregraf Bolboacă Alina ajutat de Suciu Eugenia iar de la Palatului Cultural ,,Ionel Floașiu” din localitate, copiii de la grupul vocal ,,Bella Canto Muzica” coordonat de d-nul Zăhan Sebastian. Din Turda ne-a onorat cu prezența Beatrice Simioana îndrumată de d-nul profesor Pop Cornel.

Acest eveniment a fost organizat de Asociația Civică pentru Inițiativă și Acțiune Comunitară în parteneriat cu Clubul Copiilor din Câmpia Turzii. Pentru reușita acestui eveniment, pentru zâmbetul și bucuria copiilor, aducem mulțumiri sponsorului, d-nul Tănase Cosmin.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS