Actualitate

Meci amical între Gemina Cluj și 300 Motors Câmpia Turzii. Ultimul test înainte de Euro Busniess Cup din Antalya

La baza de antrenament Ardealul din Cluj Napoca, în seară de 14 mai, a avul loc un meci școală între echipa Gemina, ( care reprezintă România la Campionatul de minifotbal din Antalya) și echipa 300 Motors din Câmpia Turzii. Meciul amical a fost de fapt un test pentru jucătorii echipei Gemina din Cluj. Într-o manieră relaxantă, de fair play și respect, jucătorii echipelor au știut pentru ce se află pe terenul sintetic de la baza Ardealul și au oferit un spectacol sportiv celor câteva zeci de persoane aflate în tribună. S-a terminat 11-9 în favoarea Gemina Cluj, însă la final, la înțelegerea celor două echipe, s-au executat lovituri de departajare, unde echipa 300 Motors s-a impus cu 5-3.

Reamintim că echipa Gemina Cluj, unde sunt selecționați 5 militari turdeni, va participa în perioada 22-26 mai la Turneul de minifotbal Euro Busniess Cup din Antalya, unde participă 24 de echipe din 16 țări.

Lot jucători:

Chișu Adrian, Pop Daniel, Imbuzan Ovidiu, Miheșan Alex, Imbuzan Cosmin, Andrei Stan, Mircea Rusu, Raul Morar, Mircea Boboc, Gabriel Naghiu, Sebastian Drăgan, Alin Adelean, Alin Husărescu, Bogdan Baboi, Ciprian Alexa, Călin Roman si Nicolae Tonu.

Președinte Asociația Sportivă: Mircea Rusu
Manager-antrenor Nicolae Tonu
Preparator fizic: Călin Roman.
Antrenor- Radu Cojocnean

Mult succes și să vă întoarceți cu trofeul mult dorit acasă!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.