Actualitate

Medalie de bronz pentru turdeanul Paul Făgădar la Cupa României la Box pentru Juniori

În perioada 12-17 martie s-a desfăşurat la Piteşti Cupa României la box pentru juniori, eveniment la care au participat peste 200 de pugilişti din toată ţara. Sportivii au încercat să impresioneze în speranţa că vor fi selecţionaţi în lotul naţional care fi prezent în luna mai la Campionatul European.
Duminică, 17 martie, s-au disputat finalele şi a avut loc festivitatea de premiere. La categoria 54 kg, turdeanul Paul Făgădar, pregătit de antrenorul Florin Bordi, a câştigat medalia de bronz.
„A fost o gală puternică, iar noi am reuşit să obţinem o medalie naţională, a cincea din acest an. Aceste medalii sunt cu atât mai valoroase cu cât sunt obţinute în competiţii naţionale unde se întâlnesc toate cluburile puternice din ţară. Nu e puţin lucru să câştigi o astfel de medalie. Am văzut primari din oraşe mari care au venit să susţină echipa. Din păcate, noi nu primim niciun fel de sprijin, nici financiar, nici moral, deşi aducem medalii de la aproape toate competiţiile. Cred că niciodată Turda nu s-a putut lăuda cu atâtea medalii la box”, a declarat, pentru Ziarul21, antrenorul Florin Bordi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS