Actualitate

Meniu nou la pub ” La Strada”. În premieră, „La Strada” devine punct de vânzare a biletelor pentru Untold și Neversea

Începând de mâine, 29 ianuarie, cel mai frecventat și apreciat restaurant din Câmpia Turzii, își așteaptă clienții cu un nou meniu.
Clienții pot gusta preparate delicioase din toate colturile lumii. Mexic, Thailanda, Singapore, China sunt țările, sursa de inspirație pentru bucătării pricepuți a celui mai cochet pub din zonă.

Proprietarii restaurantului „La Strada” declară: ” Sper ca și clienții să aprecieze noul meniu, să fie mulțumiți de produsele pregătite de bucătării restaurantului. Vrem să arătăm că și în Câmpia Turzii sunt persoane cărora le place bucătăria asiatică și nu numai”

În premieră pentru Câmpia Turzii, restaurantul „La Strada” devinde punct de vânzare bilete pentru cele mai tari festivaluri din România, Untold și Neversea. De acum e mult mai simplu să ajungi la Untold și Neversea. Astfel, „La Strada” devine singura locație din zona Turda – Câmpia Turzii de unde îți poți cumpăra bilete.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS