<
Actualitate

Mesaj Cristian Matei, primarul municipiului Turda: La Turda se poate! Am arătat tuturor că putem fi locul 1 și suntem locul 1

Cristian Matei, primarul municipiului Turda a transmis un mesaj pentru turdeni. Într-un video în care se arată o zi de muncă în funcția de primar, cu proiecte semnate dar și cu muncă de teren și rezultate pe măsură, Cristian Matei îndeamnă pe turdeni a vota în cunoștință de cauză. Turda are nevoie de continuitate, în patru ani Turda s-a transformat în bine, dar încă este mult de lucru. Un oraș mare cum este Turda necesită timp pentru rezolvarea tuturor problemelor. Numărul record de străzi asfaltate, șantiere în lucru, proiecte definitivate, transport public unic în România, investiții în cultură, în educație în sănătate și sport face din Turda un oraș european.

Cristian Matei vine în campania electorală și prezintă ceea ce s-a făcut, pentru că la Turda de 4 ani de zile se muncește zilnic.

Mesajul primarului Turzii, Cristian Matei: „TURDA este casa noastră. În fiecare zi lăsată de la Dumnezeu, plec la drum cu același gând, cu aceeași dorință arzătoare de a transforma Turda într-un oraș cu adevărat european. Mulți își doresc să fie primari dar pentru a fi un primar bun, este nevoie în primul rând de dedicare totală, de experiență și trebuie să ai alături o echipă puternică de profesioniști. Să conduci un oraș nu este o joacă, este o responsabilitate uriașă, iar noi ne-am asumat această responsabilitate, și dăm tot ce avem mai bun pentru Turda. Împreună am reușit să dăm Turzii forța de care avea nevoie să crească și crește în fiecare zi, stradă cu stradă, nu este ușor, este o muncă titanică, iar satisfacția pe care o avem după fiecare muncă finalizată, după fiecare etapă încheiată cu succes, este de neprețuit. Bucuria din ochii oamenilor, încrederea pe care o aveți în mine, mulțumirile sincere și certitudinea că echipa mea are un aport în a vă face viața mai bună au o valoare inestimabilă pentru mine. Am început de la 0, iar timp de 4 ani impreună, când alții au spus că nu putem, am demonstrat că se poate. La Turda se poate! Am arătat tuturor că putem fi locul 1 și suntem locul 1, am adus banii necesari, ne-am apucat de lucru, și Turda se transformă. Cea mai puternică motivație, o găsim în ochii copiilor și ai nepoților noștri, care vor avea un viitor mai bun aici în privirile tuturor turdenilor care merită o viață într-un oraș frumos, puternic și dezvoltat. Totul a început cu un vot, iar acum am nevoie de încrederea fiecăruia dintre voi pentru a continua, și vom continua împreună, până la final, pentru că împreună, suntem de neoprit!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS