Actualitate

Mesajul primarului Municipiului Câmpia Turzii, cu ocazia Zilei Poliției Locale

„Ziua de cinstire a Sfinților Împărați, Constantin și Elena, coincide cu Ziua Poliției Locale.

Astăzi îi cinstim pe colegii noștri în uniformă neagră, care își aduc beneficiul la bunul mers al comunităților locale, aflându-se în prima linie a luptei cu faptele antisociale și actele de delicvență.

Poliția Locală a Municipiului Câmpia Turzii reprezintă una dintre cele mai de încredere instituții din orașul nostru, iar acest lucru reiese din profesionalismul și eficiența cu care lucrătorii de poliție locală își exercită atribuțiile de servici în fiecare zi.

Perioada de stare de urgență, care a fost decretată pe teritoriul României, în perioada 14 martie – 15 mai 2020 a reprezentat o provocare pe care Poliția Locală a trecut-o cu brio, angajații noștri aflându-se la datorie, alături de Poliție, Jandarmerie și Armată, pentru asigurarea respectării măsurilor impuse de lege.

În calitate de primar al Municipiului Câmpia Turzii am susținut și susțin activitatea și înzestrarea Poliției Locale, instituție pe care o consider DE BAZĂ pentru dezvoltarea locală și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

De ziua lor, transmit un mesaj de felicitare și apreciere tuturor lucrătorilor de poliție locală din Câmpia Turzii precum și din întreaga țară.

Doamnelor, domnilor, ați fost și sunteți la înălțime! Felicitări!” este mesajului domnului Dorin Lojigan, primarul Câmpiei Turzii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS