<
Actualitate

Mesajul primarului municipiului Câmpia Turzii după alegerile parlamentare

“Stimați alegători din Municipiul Câmpia Turzii,

Scrutinul de ieri, 6 decembrie 2020, a reprezentat un test de maturitate civică pentru societatea românească, atât de greu încercată în ultimul an. Deși prezența la urne a fost cea mai slabă din ultimii 30 de ani, îmbucurător este faptul că Municipiul Câmpia Turzii a rămas un  municipiu liberal, înclinat către valorile dreptei autentice, împotriva corupției și a imposturii.
Vă mulțumesc tuturor, dar în special celor care au ales să susțină Partidul Național Liberal, singura formațiune politică din România care crede în țeluri precum #dezvoltare #respect #eficiență #atragere de #fonduri.
Câmpia Turzii merge mai departe și sunt CONVINS că, atât timp cât Partidul Național Liberal va asigura guvernarea, vor fi finanțate TOATE proiectele de dezvoltare din oraș. Nu știu, însă, ce se va întâmpla dacă vor guverna alții…” , a declarat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS