<
Actualitate

Mesajul Primarului Municipiului Câmpia Turzii in prag de Înviere

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin LOJIGAN a ținut să scrie câteva rânduri frumoase, cu doar câteva ore înaintea marii sărbători creștine, Învierea Mântuitorului nostru Iisus Hristos.
Deși anul acesta, din cauza pandemiei, sărbătoarea va fi puțin diferită, credincioșii nu vor putea să participe la slujba de Înviere, in astfel de momente contează ceea ce purtăm in suflet.
Iată ce a spus Dorin LOJIGAN intr-o postare pe contul său personal de Facebook:
„Ne aflăm zilele acestea într-o perioadă cu o mare încărcătură spirituală pentru noi toți, timp în care ne încearcă trăiri complexe totodată, în care experimentăm teamă, suferință și singurătate, dar în același timp majoritatea ne bucurăm de acasă, de familie, de cei dragi nouă și de faptul că suntem sănătoși și îngrijiți.
De la începutul acestei perioade grele sunt separat de familie și la fel voi fi si de sărbători, pentru siguranța lor. Marele regret pe care îl am este ca nu ne putem întâlni cu toții în Sfânta Noapte de Înviere, așa cum o făceam în fiecare an și că de aceste sărbatori vor fi privați, cu responsabilitate, de unele nevoi sau obiceiuri. Vă îndemn să fim cu toții responsabili, este doar o etapă și este pentru sănătatea noastră, a tuturor.
De asemenea, o solidaritate impresionantă se naște în jurul nostru, care ne dă speranța în reușită, în bine, în renaștere și toată această solidaritate se naște din iubire așa cum Mântuitorul ne-a învățat ,,Precum Eu v-am iubit pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unul pe altul,,.
„Deși suntem depărtați unii de alții, în aceste zile suntem unii în inimile celorlalți.
Sărbători cu sănătare tuturor, cu optimism și credință!
Hristos a Înviat!” au fost urările edilului Câmpiei Turzii pentru comunitate.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS