<
Interviu

Artiștii, în timpul pandemiei! Vlăduța Lupău: „E greu să fiu departe de oameni, de public. Îmi lipsesc aplauzele lor, pozele cu ei, zâmbetele lor”

Ei bine, vorba cuiva… pandemia trece, criza urmează. Pentru că mai toate domeniile de activitate sunt afectate, pentru că vine cel mai frumos anotimp, și cele mai importante evenimente ale vieții ( nunți, botezuri, petreceri) se desfășoară vara, cei care teoretic cântă și încântă publicul, în această perioadă stau „pe tușă”. Am creat această nouă rubrică unde doresc să transmit modul în care artiștii, oamenii care binedispun lumea la evenimente, trăiesc în această perioadă. Am rămas surprins de bunătatea celor pe care i-am chestionat cu privire la acest subiect și pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor pentru promtitudine.

Fie că vrem, fie că nu vrem, urmează o perioadă nu tocmai favorabilă pentru evenimente, implicit pentru cei care le organizează. Evenimentele din luna aprilie sunt amânate, cele din luna mai și iunie la fel, iar o parte din luna iulie tind spre organizare în anul 2021. La toți cei chestionați am simțit aceste amânări ale evenimentelor. Dar cum toate se întâmplă cu un scop, am rămas plăcut surprins de faptul că acest timp de stat acasă este folosit întru creație și organizare personală precum și profesională. În această ediție, ne-a răspuns întrebărilor îndrăgita solistă a României, Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău este una dintre vedetele cu cele mai multe evenimente pe parcursul unui an, fie că vorbim de evenimentele din țară sau de peste hotare. Cu o agendă plină an de an, Vlăduței îi lipsesc evenimentele și interacțiunea cu cei care au făcut-o mare, fanii ei. Și sunt mulți… dacă ne uităm pe YouTube, Vlăduța este în topul preferințelor cetățenilor din România. „No Vladuța, no party” era sintagma pornită anul trecut. Și cam așa era. Deși nu poate fi prezentă la toate evenimentele unde este cerută, Vlăduța Lupău „apare” la fiecare petrecere, prin melodiile mixate de fiecare Dj din țara asta. (Cine spune că nu e așa, minte cu nerușinare). Așadar, Vlăduței îi lipsesc evenimentele, evenimentele îi simt lipsa Vlăduței. Dar nu mai durează mult…

Deși se află în carantină și #stăacasă alături de soțul ei, Vlăduța rămâne aproape de cei care o iubesc prin intervenții live pe paginile oficiale de Facebook și Instagram, precum și prin apariții live la cele mai populare emisuni TV din România. A găsit o portiță pentru a ne răspunde și nouă la câteva întrebări.

Adrian Soporan: Ți s-au anulat sau amânat multe evenimente? Cum e d.p.d.v. profesional această perioadă?

 Vlăduța Lupău: Bun găsit tuturor cititorilor și mă bucur să fiu alături de voi, chiar și așa!Din păcate răspunsul este DA, dar este inevitabil atât din partea mea cât și din partea mirilor. Poate unii știu, că eu am mai multe evenimente într-o zi și avându-le în fiecare zi din weekend, am fost nevoită să mut deja sute de evenimente…

Adrian Soporan: Cum e să fi departe de evenimente?

 Vlăduța Lupău: Să știi, că nu am avut nici un weekend liber de cel puțin 2 ani de zile și la un moment dat îmi doream mult puțină pauză… iată că acum am luat-o fără să vrem… și e cam lungă. E greu să fiu departe de oameni, de public… îmi lipsesc aplauzele lor, pozele cu ei, zâmbetele lor, tot! Realizez cât de mult am pierdut, fericirea mea vine de la ei, de la bucuria lor.

Adrian Soporan: Cum treci peste această „criză”?

 Vlăduța Lupău: Trec la fel ca oricare om, greu cred… am epuizat tot ce aveam de făcut, deoarece din lipsa de timp aveam câteva lucruri “nerezolvate” (câteva cărți necitite pe care le aveam cumparate de ceva timp, filme nevăzute, studiu și SOMN) dar, le-am “rezolvat” :)) acum sunt la stadiu de nerăbdare… cred că la fel ca toți oamenii.

Adrian Soporan: Aveam (toți) nevoie de această pauză?

 Vlăduța Lupău: Eu zic că aveam, dar nu ne-am gândit niciodată că o vom avea și că ar putea fi atât de lungă. Noi oamenii în general, de când suntem la școală, ne bucurăm de orice zi liberă, fie ea 1 Decembrie, 1 Mai etc. Așa că aveam nevoie, dar repet.. deja e cam lungă aceasta “pauză”. Vorba aia…  “Rău cu rău dar mai rău e fără rău”

Adrian Soporan: Când crezi că vor reîncepe evenimentele?

 Vlăduța Lupău: Realistă să fiu, părerea mea personală pe care o discut mereu în aceste zile cu colegii mei din formație, cu managera mea… sper, septembrie!

Adrian Soporan: Ce mesaj ai pentru fanii tăi?

 Vlăduța Lupău: Le doresc să nu uite muzica mea, pentru că atunci când ne revedem, să cântăm toate melodiile împreună așa cum se întâmpla și până acum!

Și bineînțeles îi sfătuiesc să stea cât mai izolați și să aibă grijă de sănătatea lor, asta este de fapt ceea ce trebuie să facem acum!

Sărbători binecuvântate tuturor și … vorba mea: „Doamne ajută și numa’ bine!” Vă iubesc, cu drag a voastră Vlăduța Lupău.

Așadar, noi v-am recomanda o melodie a Vlăduței, dar cum toate sunt frumoase, vă lăsăm atașat linkul cu pagina ei de YouTube, unde, dacă nu sunteți deja abonați, nu ezitați să o faceți! Apropo, vă vine să credeți sau nu, Vlăduța are aproximativ 150.000.000 ( 150 milioane) vizualizări la videoclipurile pe care le are postate pe pagina oficială de YouTube, Vlăduța Lupău.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS