Actualitate

Microbuzul „Școala Mobilă”

Microbuzul „Școala Mobilă” pentru proiectul cu finanțare europeană „CEPS Turda – calitate, educație și prietenie în școlile din Turda” a fost recepționat!

Microbuzul „Școala mobilă” este o inovație în România, un atelier școlar mobil, iar instrumentele educaționale care se vor desfășura prin intermediul acestuia vor contribui la reducerea abandonului școlar timpuriu, școala fiind astfel mai aproape de comunitățile defavorizate. Beneficiarii direcți ai acțiunilor cu „Școala Mobilă” sunt 160 de copii antepreșcolari și preșcolari însoțiți de mamele/tutorii lor și 120 elevi de gimnaziu aflați în risc educațional, implicați în activități de recuperare școlară și dezvoltare de abilități sociale prin mentorat.

Mai multe detalii puteți găsi aici: http://primariaturda.ro/microbuzul-scoala-mobila-pentru-proiectul-ceps-turda-calitate-educatie-si-prietenie-in-scolile-din-turda-a-fost-receptionat/

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS