Actualitate

“Ne dorim încă o dată cupa Challenge”

Flaviu Sâsâeac, preşedintele clubului a declarat “ La mulți ani dumneavoastră, suporterilor noștri dragi şi tuturor celor care ne admiră jocul de handbal, aici la Turda şi nu numai. A fost o reunire acum 15 minute cu echipa, suntem foarte bucuroşi că o mare parte dintre jucători au revenit într-o stare de sănătate bună față de modul în care am terminat anul, cu multe accidentări.

S-au făcut mai multe modificări de-a lungul acestei mini vacanțe de iarnă, unii dintre băieți au ales să meargă în alte direcții, de comun acord cu staful echipei şi pentru întreaga activitate depusă la clubul nostru, lui Ciprian Şandru, lui Stefan Terzei şi lui Alexandru Laszlo, le mulțumim pentru tot ce au făcut la Potaissa şi le urăm mult succes în activitate acolo unde o vor continua, iar la capitolul noutăți ne bucurăm să îl avem pe unul dintre cei mai valoroși inter-stânga, care a jucat în campionatul românesc în ultimele sezoane, este vorba despre Miloş Dragaş, care şi-a închis colaborarea cu Politehnica Timişoara şi a ales să îşi continue activitatea aici la Turda, în proiectul nostru.

Credem că se potriveşte foarte bine pe profilul echipei noastre şi îi dorim mult succes în activitate şi să aibă cât mai bune rezultate alături de noi. În ceea ce priveşte planurile pe care le avem în continuare este a evolua cât mai bine în campionat, să ne păstrăm poziția doi, este o poziție extraordinar de bună pentru echipa noastră, la finele lui 2019. Dorim să păstrăm această poziție şi in play-off o clasare cât mai bună în clasamentul final. În altă ordine de idei, în ceea ce privește Challenge, avem o dublă cu o echipă foarte valoroasă din Elveția, Bermuri, o echipă cu foarte multe achiziții din campionatul elevețian, au portughezi, au nemți, sârbi, bosniaci, o echipă foarte puternică, ne vom întâlni cu ei la începutul lunii februarie, primul meci acolo, al doilea la Turda, în 16 februarie, ne dorim cupa Challenge să o câştigăm încă o dată pentru Turda şi în campionat sperăm la puțin mai mult decât am reușit până acum”.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS