<
Actualitate

Video. O nouă stea a muzicii populare își lansează albumul. Paula Hriscu va avea alături nume consacrate ale folclorului românesc

Suntem înconjurați de talente la tot pasul. Este o chestiune de timp până când aceste talente sunt descoperite. Ei bine, dacă vorbim de talente descoperite, vorbim și de Paula Hriscu, o tânără talentată, cu mult har de la Dumnezeu, care își iubește necondiționat țara și neamul. Iubirea față de muzica populară a început în Tara Moților, locul de baștină al artistei.

În data de 7 februarie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca (ora 18:00), Paula Hriscu își va lansa primul ei album, „Nu-i bai că-s micuță”. Spectacol folcloric organizat de HPA Music, cu ocazia lansării acestui album, va cuprinde un concert excepțional susținut de artiști consacrați ai României. Nicolae Furdui Iancu, Marius Ciprian Pop, Ionut Fulea, Varu Sandel, Stana Stepanescu, Maria Mihali, Bogdan Toma, Aurel Tamas, Niculina Stoican, Liliana Laichici, grupul Cupru Min care vor fi orchestrați de binecunoscutul grup „Ceterașii de la Cluj”.

Evenimentul este unul extraordinar de important ținând cont de faptul că invitatul onorific este Elise Stan, iar pe postul de prezentator este renumita prezentatoare Iuliana Tudor.

Așadar, „spuma” muzicii populare din România, toți prietenii din „lumea mare” ai Paulei, vor fi prezenți la lansarea primului album din cariera acestei artiste cu voce deosebită.

Paula Hriscu a participat recent la emisiunea Teo Show, de pe Kanal D unde a impresionat audiența prin simplitate și eleganța pe care o emana pe timpul desfășurării emisunii.


„Identitatea națională, tradițiile, cântul și graiul strămoșesc sunt elemente vitale ale poporului nostru românesc. De aceea mă simt obligată să le păstrez esența curată prin cântecele mele populare cu specific ardelenesc, pe care le-am adunat unul câte unul, în primul meu album. Albumul contine 16 cantece, ce ne poarta de la tarini, invartite chiar si purtate pana la cantece din zona Clujului, orasul care m-a adoptat si de care sunt indragostita. Fiecare cantec are o poveste in care simt ca oricine se poate regasi”, spune Paula Hriscu.

Așadar, cu mic cu mare, Paula Hriscu, vă așteaptă să îi fiți alături la cel mai important eveniment din cariera sa, lansarea primului album de muzica populară: „Nu-i bai că-s micuță”, în data de 7 februarie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS