Actualitate

„NOI NU!” ÎN TRANSMISIE LIVE UN REAL SUCCES

Sâmbătă seara pentru prima dată în istoria teatrului turdean, s-a transmis live pe facebook spectacolul „Noi Nu!” de Andreea Radu, regia Laura Moldovan. Transmisia a fost realizată în colaborare cu echipa Turda TV, acestă premieră bucurându-se de un real succes. Provocarea a înregistrat, un numar constant de 180 de telespectatori în timp real, aproape 8000 de vizualizări (vizitatori unici) și multe aprecieri și comentarii venite din partea video-spectatorilor.
Tot în acest weekend, duminică dimineața la teatru a avut loc în circuit închis avanpremiera spectacolului pentru copii „Hansel și Gretel” adaptare după Frații Grimm, regia Muriel Jakab Manea. Premiera „Hansel și Gretel” a fost amânată datorită suspendării temporare a spectacolelor instituției iar biletele achiziíonate la „Hansel și Gretel”, vor rămâne valabile pentru premiera spectacolului care va fi programată când situația ne va permite.

Biroul de presă

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS