Actualitate

Noi președinți la Da Vinci!

 În anul 2014, Da Vinci a început ca o mișcare măruntă a tinerilor, pentru tineri, toți determinați de o pasiune comună pentru dezbaterile academice și o dorință împărtășită de dezvoltare.  În anii ce au trecut, dimensiunea mișcării a continuat să crească, și odată cu ea, tinerii au demonstrat că sunt tot mai capabili să își asume responsabilități, și tot mai demni de a culege meritele.
Proiectele educaționale și-au sporit din dimensiune și frecvență, dar toate au fost gestionate în continuare de tineri, sub îndrumarea și cu ajutorul Consiliului Director și a Boardului de Directori formate din Leonardo Mărincean, Sergiu Tritean, Ovidiu Damian, Adriana Savu, Horia Roman-Crișan, Denisa Moisă și Alexia Știrb. De-a lungul ultimului an însă, aceștia din urmă au gândit restructurări și metode de consolidare ale modului în care asociația funcționează pentru a întregi autonomia Grupurilor alcătuite din tineri. Toate i-au adus în momentul prezent, în care Consiliul și Board-ul se retrag din gestionarea activității grupurilor Da Vinci, oferind tinerilor un context în care, având acces la resursele potrivite și autonomia necesară, își pot transforma viziunea civilă în realitate asumându-și meritele depline pentru munca depusă.
Așadar, de acum și până la următoarele alegeri, suntem mândri să anunțăm noii Președinți ai Grupurilor Da Vinci: în Turda, Timea Piper, iar în Câmpia Turzii, Rareș Lișcan, ambii elevi în clasa a XI-a.
Cei doi au fost aleși, nu cu mult timp în urmă, în mod democratic de către un plen de parteneri ai Grupurilor Da Vinci în funcția de Secretar General corespunzătoare comunității proprii. Aceștia au demonstrat, în fața DaVincerilor care i-au ales că au aptitudinile, determinarea și curajul necesar pentru a coordona cele două Birouri Executive.  Acum, sunt pregătiți pentru a fi împuterniciți cu întreaga gestiune a proiectelor ce vor avea loc în acest an.
Urmăriți activitatea Grupurilor pentru a vedea mai multe despre tineri și ce lucruri cu adevărat extraordinare le stau în putere!
*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS