Pe scurt

Horoscop 1 septembrie 2019 – Leu: Ești pe cai mari, dornic de progres

Horoscop 1 septembrie 2019 – Berbec: Pot să apară destule complicații la serviciu sau în legătură cu starea ta de sănătate. Ar fi bine să selectezi cu atenție ce este real și ce este exagerat.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Taur: Contează foarte mult cum anume vei alege să abordezi subiectele delicate, în discuțiile cu cei dragi. Dacă încerci să forțezi, vei obține doar și mai multe probleme.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Gemeni: S-ar putea să te simți copleșit de solicitările care vin din familie. Ele înseamnă un consum de resurse proprii mai mare decât te așteptai. Horoscop 1 septembrie 2019 – Rac: Ar fi bine să acorzi mai multă atenție celor din anturajul apropiat, să iei în considerare mesajele care vin de la ei și să ceri lămuriri, dacă nu le înțelegi deplin.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Leu: Ești pe cai mari, dornic de progres, un progres care să arate celor din grupul tău care îți este valoarea reală. E mult de muncă până acolo, dar ești dispus să faci toate aceste eforturi.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Fecioară: Umbrele din relația de cuplu devin mai mari și te-ar putea speria. Ar fi bine să îți aduni curajul și să le alungi pe toate, printr-un gest semnificativ.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Balanță: Poate că refuzi o lecție de viață care se tot repetă în felul în care abordezi relația de cuplu. Are legătură cu temerile tale și cu abandonarea independenței de care chiar ai nevoie.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Scorpion: Este important să nu promiți mai mult decât poți oferi, chiar și celor care nu te cunosc foarte bine. Vrei să dai impresia că duci o viață peste posibilitățile tale reale.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Săgetător: Ai ceva de învățat din experiența unui prieten care se destăinuie din când în când și cere consolare. Optimismul e bun, dar nu și atunci când anulează realitatea.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Capricorn: Este o zi destul de complicată, așa că ar fi bine să nu pui paie pe focul conflictelor cu familia sau cu superiorii, nici direct, nici indirect. Horoscop 1 septembrie 2019 – Vărsător: Te afectează părerile unora dintre prietenii cei mai buni, care îți reproșează lipsa de organizare pe plan financiar. In loc să te superi, mai bine ții cont de ceea ce spun.

Horoscop 1 septembrie 2019 – Pești: Ai multe de clarificat pe plan sentimental și e atât de greu pentru că toate aceste aspecte au legătură cu viața ta, cu deciziile majore pe care trebuie să le iei.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS