Actualitate

Nou în Câmpia Turzii. EMS sau electrostimulare musculară!

EMS sau electrostimulare musculară!!

Ce este electrostimularea sau electrofitness?

Electrostimularea sau electrofitness este un sistem de activare musculară care permite contracția simultană a 350 de mușchi. Cu un antrenament de 25 de minute, de două ori pe săptămână, se vor obține rezultate superioare oricărui alt antrenament convențional cu aceeași durată.

Pierdere în greutate

Cu o dietă echilibrată și 25 de minute de antrenament de două ori pe săptămână

Economisiți timp

Cu numai 25 de minute de antrenament EMS puteți înlocui 3 ore de antrenament obișnuit

Preveniți rănirea

Acesta fiind un antrenament fără sarcină suplimentară

Creștere în forță

Prin stimularea a peste 350 de mușchi în același timp
Previne oboseala musculară
Vă antrenați fără să aveți sentimentul de oboseală fizică

O circulație mai bună

Acest antrenament îmbunătățește circulația în mâini și picioare

Muşchii au nevoie de stimuli pentru a fi activaţi. În viaţa de zi cu zi ei sunt coordonați de către sistemul nervos central şi transmiși prin măduva spinării şi fibrele nervoase către muschii corespunzători. Din punct de vedere fizic aceşti stimuli reprezintă impulsuri electrice. EMS este o amplificare a acestori stimuli corporali din exterior. Cele mai bune rezultate se obţin atunci când se combină exercițiile active cu stimulările electrice. La fiecare exerciţiu, ce duce la contracţia muşchilor, se adaugă în plus, un set corespunzător de impulsuri electrice din afară. Asupra mușchiului se exercită un stimul mai puternic, astfel formându-se mai repede. Electrostimularea nu este periculoasă pentru că se aplică stimuli electrici pe bază de miliamperi (mA). Aceştia au fost introduşi cu succes cu mai mulți ani în urmă în medicină şi în recuperare.


EMS permite activarea selectivă a grupelor musculare. Acest lucru este deosebit de important atunci când trebuie echilibrate diferențele musculare. De exemplu, lucrul prelungit la birou, poziţia deficitară din faţa calculatorului, inactivitatea, lipsa de mişcare, condusul, duc la o scurtare a muşchilor pieptului, la dureri de spate, mai ales în zona lomabră şi cervicală şi în același timp la slăbirea simultană a musculaturi umărului şi a spatelui.

Mușchii aflați în zona respectivă vor capătă un tonus crescut datorită alternării constante între contracție și relaxare musculară. Stabilitatea musculară astfel mărită ușurează tendoanele inflamate, care acum se pot relaxa. Spațiile inter-vertebrale compresate se măresc și astfel, se optimizează aportul de nutrienți.

Cu ajutorul EMS este posibilă reducerea diverselor disproporționalități și reconstruirea simetriei corpului.
Ședințele de electrostimulare nu impun neapărat folosirea de greutăti pentru a forma musculatura, ci doar stimularea electrică.

Exercițiile pot fi efectuate fără gantere sau fără necesitatea folosirii unor alte aparate sau exerciţii, însă folosite în același timp rezultatele sunt mult mai vizibile!

EMS – Câmpia Turzii

După o investiție majoră tehnologia EMS este acum și în Câmpia Turzii.
EMS Câmpia Turzii Science of fitness – și-a deschis porțile în sala de fitness de pe strada Școlii nr. 4.

Cu singurul instructor licențiat de Federația Română de Culturism și Fitness, și  ca Personal Trainer din zona noastră, Cristina Cristea. Cu o experiență de peste 5 ani la cel mai înalt nivel, EMS se prezintă ca cea mai completă sală din acest domeniu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS