Actualitate

”Nu e Cheat Day, e Soy Day”

”Nu e  Cheat Day, e Soy Day”, acesta este sloganul unei campanii de informare, realizată de trei studenți de la Facultatea de Științe Politice, Adminstrative și ale Comunicării, din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Aceștia au organizat un training despre beneficiile consumului de soia și au prezentat modul în care aceasta poate fi integrată în dieta noastră zilnică.

Studenții Aioanei Lavinia, Briciu Albert și Costea Ana-Adriana au susținut în 12 decembrie, la Spartan Gym&Fit Turda, un training despre alimentație. Ajutați de Adelina Platon și Amelia Pușcoiu, persoane specializate în domeniu au informat oamenii cu privire la importanța proteinei vegetale, care poate fi luată din soia. În cadrul evenimentului, participanților li s-au explicat avantajele consumului de soia și cum o alimentație echilibrată îi ajută și în practicarea sportului.

La sfârșitul evenimentului, participanții au avut ocazia să le pună întrebări specialiștilor și au primit broșuri în care le erau prezentate mai amănunțit beneficiile pe care soia le are asupra organismlui.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS