Actualitate

“Nunta de aur” sărbătorită la Turda


Într-o lume în care este la modă să te căsătorești și să divorțezi la scurt timp după, există totuși familii care demonstrează că greutățile vieții pot fi depășite dacă există răbdare, înțelegere și încredere. Este şi cazul a 38 de familii din Turda.

Marți, 11 decembrie, în cadrul unei ceremonii festive, 38 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au fost premiate de către primarul municipiului Turda, domnul Cristian Octavian Matei. În timpul evenimentului, cuplurile au retrăit clipe frumoase, amintiri de neuitat. Pentru ca totul să fie ca la carte, Ofițerul Stării Civile a fost insuşi primarul municipiului. Cuplurile au primit câte o diplomă, flori şi un mic dar din partea primăriei. Acestea le-au fost înmânate de doamna Monia Koti, directoarea Serviciului de Asistență Socială Turda.

“În semn de prețuire pentru ceea ce simbolizați în viața noastră, în viața comunității, am vrut neapărat să vă dedicăm acest eveniment festiv. Vreau să vă mulțumesc pentru două chestiuni foarte importante, în primul rând vreau să vă mulțumesc pentru că ne învățați rețeta toleranței , a sprijinului, a încrederii, a respectului şi a fericirii, faptul că sunteți astăzi împreună cu noi, asta înseamnă toleranța, spirit de înceredere şi fericire” a declarat la eveniment Cristian Matei, primarul municipiului Turda.
Dorim să felicităm şi noi cuplurile ce au sărbătorit Nunta de Aur urându-le “LA MULȚI ANI!” fericiți alături de cei dragi!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS