Judeţean

Amalia Chiper, surpriza de la „Nunta de Aur” din Turda

În data de 11 decembrie, celebra artistă, Amalia Chiper, a fost invitata supriză a evenimentului desfășurat în Turda, cu ocazia aniversării a 50 de ani de căsătorie pentru 38 de cupluri din Turda.

Îndrăgita solistă de muzică populară a cântat împreună cu edilul Cristian Matei și cuplurile prezente în sală, colinde și cântece populare, și bineînțeles, la final s-a cântat un sincer și călduros” La mulți ani”.

Întrebată de Ziarul 21 care au fost trăirile, Amalia ne-a spus : „Am trăit emoția lor, mi-aș dori să ajung să sărbătoresc 50 de ani de căsnicie, mai am doar 43 de ani. Mi-au dat o stare extraordinară și m-au primit cu multă căldură. Să știi că am avut emoții când i-am văzut. După 50 de ani de căsnicie, cu bune, cu rele, erau acolo, împreună și trăiau momentul. Felicitările mele că au ajuns acest moment”

După eveniment, artista și-a făcut poze cu cei din sală și a primit felicitări din partea acestora.

Iată dragii mei, cât de important este un simplu gest pentru cei „cu experiență” mai multă decât noi. Cele 38 de cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie, s-au bucurat mai tare pentru că cineva s-a gândit la un moment festiv pentru ei, lăsând la o parte „recompensa materială” primită de administrația Matei.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS