Actualitate

„O haină pentru un suflet”. Campanie caritabilă inedită, marca Men’s Club

Cu ocazia Sfintelor Sărbatori de Crăciun, celebra firmă de costume și accesorii, MEN’s CLUB, organizează o campanie de donare de haine, în colaborare cu Fundația Creștină Șela din Cluj-Napoca.

În ce constă acestă Campanie?

„Vino cu un pantalon, pulover, sacou, un costum, un palton, o geacă sau o jachetă pe care nu le mai folosești iar noi îți dăruim un voucher cadou în valoare de 50 Ron pentru ca tu să-ți achizitionezi o haină nouă, iar haina ta veche va face fericit un om care are nevoie de ea. De-a lungul anilor ne-am implicat în multe campanii caritabile desfășurate de Organizația Rotaract printre care „Gala tineri pentru tineri” și multe altele. Anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, ne-am gandit ca ar fi frumos să organizăm noi o campanie caritabilă dedicată persoanelor nevoiașe, așa că am numit-o „O haină pentru un suflet”. Următorul pas a fost să luăm legătura cu Fundația Creștină Șela din Cluj-Napoca, care a fost foarte încântată de ideea noastră. Noi am fost bucuroși deoarece această fundație cunoaște multe persoane nevoiașe care au nevoie de ajutorul nostru. Ne-am gândit de asemenea ca donând hainele celor implicați în această campanie, le-ar prinde bine ținând cont că, Crăciunul înseamnă să dăruiești din suflet și să te bucuri de bucuria celor din jurul tău.
Ne dorim să aducem o mică bucurie acelor peroane care din păcate se confruntă cu multe probleme de ordin financiar, care din păcate nu pot simți Spiritul Crăciunului cu adevărat. De accea, acesta campaie de donare de haine am vrut să fie una mediatizată, atât pe pagina de Facebook a magazinului MEN’s CLUB, la Radio Impuls și prin acest articol la Ziarul 21
Sperăm să atragem foarte mulți donatori și să putem ajuta cât mai multe familii. Acelor persoane care se prezintă în magazin cu haina care urmeza să fie donată, noi îi vom dărui un voucher cadou, în valoare de 50 Ron, valabil un an. Așteptăm toate personale care doresc să se implice alături de noi în campania „O haină pentru un suflet”, în perioada 27.11.2018 – 21.12.2018 în showroom-ul din Galeriile Ferdinad” au fost cuvintele celui care îmbracă frumos și elegant, cam tot ceea ce înseamnă stil în Cluj Napoca, proprietarul brand-ului Men’s Club, Raul Stör.

Pentru mai multe detalii legate de Campanie acceseză link-ul https://www.men-club.ro/regulamnet-campanie-o-haina-pentru-un-suflet.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.