Special

Cea mai iubită artistă a Ardealului, Vlăduța Lupău, ultimele pregătiri pentru cel mai așteptat concert al anului, „Vin Acasă de Crăciun”

De departe cea mai de succes solistă din Ardeal și cea mai iubită artistă din tânără generație, Vlăduța Lupău este într-o continuă creștere în tainele muzicii. Melodiile cântate de frumoasă solistă, ating tot timpul sufletul celor care, cu drag le ascultă.

Vlăduța este singura artistă din țară, pe segmentul muzicii populare, care organizează în fiecare an, de 4 ani încoace, evenimentul care adună atâta emoție și greutate a muzicii tradiționale, „Vin acasă de Crăciun”, organizat la Teatrul Național din Cluj Napoca. Pe lângă artiști consacrați ai României prezenți la invitația solistei, spectatorii care au privilegiul de a urmări acest spectacol inedit, sunt introduși într-o atmosferă de sărbătoare, liniște și bucurie.
Anul acesta, concertul ” Vin Acasă de Crăciun” ajuns la ediția cu numărul 4, a bifat o performanță greu de atins. Toate biletele puse în vânzare, s-au epuizat în doar două zile, lucru care face din Vlăduța Lupău, o mare artistă.
Pentru cei care au fost norocoși în a-și achiziționa bilete pentru acest eveniment, Vlăduța Lupău are un mesaj: „Vă aștept pe toți în ie tradițională”

Vlăduța Lupău, este primul artist de muzică populară din România care a fost premiat de Youtube pentru cei peste 100.000 de abonați pe care îi are la canalul său (în momentul de față are peste 135.000)
Milioane de oameni îi apreciază și îi urmăresc melodiile, care cu atâta drag le cântă.

Intră într-o companie selectă alături de Andra, Delia, Loredana Groza, Stefan Bănică jr, care în fiecare an, își organizează concerte complete în care își expun întreaga activitate de peste ani.

Cu multe apariții la TV, la emisiuni celebre, Vlăduța Lupău face cu greu față evenimentelor, fiind solicitată din ce în ce mai mult, însă reușește să ajungă peste tot, pentru că iubește la nebunie ceea ce face.

Pentru a vă putea da seama cât este de puternic acest eveniment, vă spunem doar două nume. Furdui Iancu, care este unul dintre invitații surpriză, și Pr. Marius Ciprian Pop, care va prezenta și modera acest eveniment.

„Vin Acasă de Crăciun”, ediția cu numărul IV, va avea loc în 11 decembrie, începând cu orele 19:00, la Teatrul Național Cluj Napoca .

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.