Actualitate

Video. Raoul și Aner în exclusivitate pentru Ziarul 21 de la deschiderea Târgului de Crăciun Turda 2018

Momentele minunate, clipele unice, amintirile rupte ca dintr-un basm continuă în luna lui Crăciun, la Turda.

Începutul următoarelor zile de poveste a demarat în seara de 5 Decembrie, în ajunul lui Mos Nic’ în Parcul Central Turda intr-un cadru rupt din povești fantastice.

Invitați de seamă, jocuri de lasere, glasuri de copii intonând colinde, focuri de artificii, întâlnirea cu Moș Nicolae dar și mult așteptatul invitat special, turdeanul Rareș Borlea – Raoul, care a venit însoțit tot de un turdean de-al nostru, talentatul Aner.

Preț de o oră artiștii noștri ne-au cântat și încântat cu melodii de sărbătoare, de dragoste dar și populare făcând publicul să danseze, să zâmbească și să uite de multele grade minus de afară.

Totodată, special pentru Ziarul 21, cei doi invitați de seamă ne-au acordat onoarea de a le răpi câteva cuvinte frumoase adresate cititorilor ziarului nostru, dar și celor aflați la această seară magică de deschidere a Târgului de Crăciun Turda 2018.

Mulțumim Raoul și Aner pentru cuvintele deosebite dar și pentru că ați dus numele Turzii, acolo unde ii este locul, sus în topuri, alături de voi.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS