<
Actualitate

O poveste de început de an școlar. De la orfelinat la Facultatea de Psihologie

Ziarul 21 vă prezintă în ediția de luni, 14 septembrie o poveste de viață impresionantă. Este vorba de o tânără, Luisa, care a crescut la orfelinat dar prin multă muncă și voință de fier a ajuns la Facultatea de Psihologie la Cluj.

Scopul declarat al Luisei este de a ajuta oamenii, iar când vorbim de nevoia de ajutor ea este cel mai în măsură să știe exact acest cuvânt. Să crești la orfelinat, fără căldura părintească este tare greu, însă să ai puterea să treci peste să înveți bine și să ajungi la facultate este un lucru mare, toată această putere a acestei fete a venit din dorința de a ajuta. Poate ajutorul acela de care ea nu a avut parte, și care vrea să-l ofere persoanelor pentru a trece mai ușor peste greutățile vieții.

Despre Luisa, despre familia adoptivă, despre viața la orfelinat, despre școală și despre drumul de la orfelinat la Facultatea de Psihologie într-un reportaj marca Ziarul 21, de luni, 14 septembrie, în Ziarul 21 la toate punctele de difuzare a presei

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS