campanie campanie
Actualitate

Obligativitatea purtării măștii și menținerea distanței de 1,5 metri între oameni, începând cu data de 15 Mai

Președintele României, Klaus Iohannis a făcut marți, într-o conferință de presă, câteva precizări clare despre cum va arata viața românilor după 15 mai.
În primul rând purtatul măștii devine obligatoriu în spațiile închise fie că vorbim despre magazine, unități alimentare sau chiar mijloace de transport în comun.

De asemenea, trebuie respectată o distanță de 1, 5 metri între oameni, în spațiile închise.

Mai mult de atât se renunța la declarația pe propria răspundere pentru deplasările prin localitate, dar cei care ies din localitate vor fi nevoiți să completeze una.
Igiena mâinilor a fost un alt punct pe care Klaus Iohannis a insistat. Președintele României i-a îndemnat pe români să se spele cât mai des pe mâini, mai ales după ce intră în locuințe, sau când sunt la locul de muncă.

Nici partea spirituală nu a fost uitată: Credincioșii vor putea participa la slujbele religioase, care se vor desfășura în afara bisericilor. Totuși, masca și distanțarea socială va fi obligatorie.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS