<
Actualitate

Oficial! Fără meciuri în 2020 la nivel de liga a IV-a

Așteptarea a luat sfârșit. Așa cum peobabil mulți se așteptau, AJF Cluj a decis sistarea campionatului pentru liga a IV-a, conform cjsport.ro.

În afara faptului că numărul de cazuri covid a luat-o razna, principala problemă de sistare a campionatului este legată de partea financiară, respectiv costurile pentru testare echipelor. În cazul în care, în prima parte a anului 2021 lucrurile se vor schimba, AJF Cluj trebuie să găsească variante de reluare a campionatului. Cea mai probabilă este împărţirea echipelor în două serii, cu tur şi retur, iar primele clasate să participe la un play-off pentru desemnarea campioanei.

Așadar, singura echipă care ne poate oferi porția de fotbal săptămânal ( când nu sunt cazuri de covid la echipă sau la adversari) este Arieșul Turda, echipă turdeană care își continuă aventura fotbalistică în liga 3-a. Victoria Viișoara era pregătită atât financiar cât și d.p.d.v. adminitrativ, Unirea Triteni la fel, Arieșul Mihai Viteazul la fel. CSM Câmpia Turzii este singura echipă cu probleme care nu a reușit nici măcar să se înscrie în liga a IV-a din cauza problemelor financiare survenite în urma proastei gestionări a conducerii clubului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS