<
Actualitate

(Video) Noile „bijuterii” din Florești, inaugurate. Super imagini cu tribuna și nocturna stadionului de fotbal din localitate

Într-o atmosferă de mare sărbătoare, cum demult nu am mai văzut, în cea mai mare comună din România, comuna Florești, s-au inaugurat instalația de nocturnă și tribuna, pe stadionul din localitate. Stadionul s-a „dotat” în ultima perioadă cu o super tribună de 400 de locuri precum și cu o instalație de nocturnă performantă. Inaugurarea nocturnei și a tribunei a fost la mare înălțime, cei prezenți putând admira un spectacol cu torțe, iar la debutul evenimentului s-a intonat imnul național de stat.

Edilul localității, Horia Șulea, a declarat:

” Orice început este greu, orice început este dificil, dar după aduce realizări, satisfacții aduce progres și de ce nu, campioni în ale sportului. Vreau să îi mulțumesc lui Adi Gherman că îl am lângă mine, cel care și-a dedicat viața sportului floreștean și în implicarea în crearea de baze sportive. Realizările, indiferent de domeniile de activitate, fie ele mai mici sau mai mari vin doar în urma muncii unor echipe profesioniste și cu performanță. Cred că în ultimii 12 ani Floreștiul a avut parte de o echipa profesionistă care a stat la dispoziția cetățeanului, o echipă care s-a implicat în toate domeniile de activitate. Trecem noi și peste această nenorocire numită pandemie de covid 19, și o să facem de așa natură încât comuniunea să fie la ea acasă în Florești.”

La eveniment a participat din partea FRF, domnul Gicu Tothăzan care este membru al Comisiei pentru Copii şi Juniori din cadrul FRF, și care s-a declarat plăcut surprins de această nouă bijuterie a Floreștiului și de numărul mare de copii și juniori care activează în localitate, și a felicitat administrația locală pentru această reușită.

Imediat după aprinderea nocturnei, publicul prezent în tribună a putut admira antrenamentele copiilor și juniorilor de la clubul din Florești și s-a putut mândri cu noua bijuterie a comunei. Paginile de socializare au răsunat, cei prezenți făcând live-uri, postând clipuri și poze de la inaugurarea tribunei și a nocturnei.

Fie vorba între noi, echipă de liga a IV-a, cu teren de fotbal sintetic, performant, tribună nouă și sistem de iluminat nocturn… însemnă preocupare pentru sport și pentru sănătatea oamenilor, sănătatea copiilor, iar prin aceste realizări se „obligă” pur și simplu practicarea sportului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS