Actualitate

Parcul industrial Tetarom V – o prioritate în 2019

În contextul creionării ultimelor planuri legate de demararea construcției fizice a Parcului Industrial Tetarom V de la Luna, am avut o întâlnire cu Alin Tișe Alin, președintele Consiliului Județean Cluj, dar și cu Aurel Giurgiu, omologul meu de la Luna. La întâlnire au mai participat și viceprimarul Ghemes Sabin și consilierii județeni ai PNL, Haiduc Cristian și Draghici Dumitru. Le mulțumesc tuturor pentru implicarea în acest proiect de o importanță vitală pentru zona noastră.

Întâlnirea a avut loc la Primăria Câmpia Turzii, dar a implicat și o vizită în teren, la locația Parcului Industrial, prilej cu care am discutat evoluția proiectului până în prezent.

Pentru „cârcotași” și cei care refuză să creadă în acest proiect, până la acest moment au fost realizate ridicările topografice, întabularea terenului, au fost emise adrese către furnizori pentru găsirea de soluții optime pentru racordare la utilități (apă, gaz, curent electric), adresă către CNAIR pentru soluția tehnică de coborâre de pe autostradă, a fost emis avizul de oportunitate pentru elaborarea PUZ.

Totodată, împreună cu partenerii mei din acest proiect, am discutat ce urmează să întreprindem pentru demararea fizică a lucrărilor. Este vorba despre elaborarea PUZ-ului, alocarea a minim 5 milioane de euro în bugetul din acest an, emiterea autorizațiilor de construcție și începerea construcției fizice a Parcului Industrial.

În altă ordine de idei, întâlnirea mea cu domnul Alin Tișe s-a focusat și pe alocările bugetare din 2019 pe care Consiliul Județean Cluj le va atribui Municipiului Câmpia Turzii. Având în vedere că guvernul Dăncilă și-a făcut un obicei din vitregirea orașului nostru prin alocări bugetare inferioare, ne vom baza pe Consiliul Județean Cluj privind sumele defalcate din impozitele pe venit, declară domnul primar al Câmpiei Turzii pe pagina personală de facebook.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS