<
Actualitate

Părintele Constantin Necula – ,,Rugați-vă unii pentru alții și așa veți ieși din întuneric”

Dumincă, 31 martie 2024, de la ora 18.00, la Biserica ”Învierea Domnului” din Câmpia Turzii, a avut loc Conferința Duhovnicească, susținută de Părintele Constantin Necula și moderată de Adrian Soporan, urmat de un recital de pricesne cu îndrăgita solistă Paula Hriscu.

Datorită faptului că la acest eveniment de mare spiritualitate, biserica a fost arhiplină, s-a montat un ecran uriaș în fața bisericii, pentru ca acest eveniment să poată fi urmărit de cât mai multe persoane. La ora 18.00 în fața bisericiii erau în jur de 150 de persoane care asistau la această conferință cu mare bucurie și entuziasm. În deschiderea acestei manifestări a luat cuvântul Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, prin care și-a manifestat, cu mare emoție și bucurie faptul că cei de la Centrul de Cultură au reușit să-l aducă din nou la Câmpia Turzii pe Părintele Constantin Necula și pe Paula Hriscu.

Așa cum era de așteptat părintele Constantin Necula a încântat audiența prin cuvintele de mare suflet din duminica a II-a din post, Vindecarea slăbănogului din Capermanum dar și Importanța Ortodoxiei la români, iar în partea a doua părintele a răspuns la întrebările pe care publicul prezent i le-a adresat.

Un alt moment de suflet al acestui eveniment de suflet a fost recitalul de pricesne susținut de Paula Hriscu.

Întregul eveniment a fost organizat de Centrul Cultural, Serviciul Cultură al Primăriei Municipiului Câmpia Turzii alături de Biserica ”Învierea Domnului” din localitate.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS