Actualitate

Patru medalii pentru CSM Câmpia Turzii la Cupa Centenarului la Box Virgil Salvan – „Pumn de fier”! Două sunt de aur!

În perioada 17-18 mai s-a desfăşurat în Sala de Sport a Liceului „Alexandru Borza” din Cluj-Napoca Cupa Centenarului la Box Virgil Salvan – „Pumn de fier”.
După multă vreme, CSM Câmpia Turzii şi-a anunţat prezenţa la competiţie şi a reuşit să câştige 4 medalii: 2 de aur, una de argint şi una de bronz. Sportivii pregătiţi de antrenorul Florin Ionuţ au avut evoluţii convingătoare boxând cu multă ambiţie şi determinare.


Vineri, 17 mai, în prima zi a competiţiei, la categoria 41 kg, junioare, Halagiug Ana Maria a urcat pe prima treaptă a podiumului după ce a învins-o pe Simion Andreea de la CSM Cluj.
La categoria 50 kg, junioare, Corşeu Maria a fost învinsă de Riszt Andreia de la Voinţa Cluj.
„Riszt Andreia este dublă campioană naţională şi a boxat la Europene unde a pierdut cu o rusoaică. Corşeu a boxat cu mult curaj şi i-a făcut faţă campioanei. La doar două luni de box a arătat că are curaj şi voinţa să boxeze cu cele mai bune din ţară. A pierdut la puncte dar eu sunt mulţumit şi încrezător că această fată va ajunge departe şi vom mai auzi de ea la cel mai înalt nivel”, a precizat antrenorul Florin Ionuţ.

La categoria 57 kg, juniori, Vitan Alex a fost învins de Aleksa Petrovici, medaliat la Campionatul Naţional din Serbia.

„Vitan a făcut un meci frumos, dar a intrat cu puţină teamă. Totuşi, în ultima repriză a pus multă presiune pe adversar. A fost bine, dar nu a fost suficient. A pierdut la puncte şi a rămas cu medalia de bronz”, a declarat antrenorul CSM-ului.
Sâmbătă, 18 mai, la categoria 34 kg, copii, Pop Vlad l-a învins, la capătul unui meci dificil, pe Văram Thomas şi a cucerit medalia de aur.
„Pop Vlad a avut un meci greu, dar a boxat cu multă voinţă. Îl felicit prin intermediul dumneavoastră şi sper să o ţină tot aşa. A fost un puternic turneu internaţional, au participat echipe din Serbia şi Ungaria, iar eu pot spune că sunt foarte mulţumit de evoluţia sportivilor mei”, a concluzionat antrenorul Florin Ionuţ pentru Ziarul 21.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS