Actualitate

Perioadă de foc pentru Potaissa Turda! Ionuţ Rotaru: „Vrem să arătăm că ştim handbal, că ne putem bate cu ei de la egal la egal”

Potaissa Turda va da piept în următoarele trei etape cu formaţiile din capitală. Joi, 28 februarie, turdenii vor da piept cu CSM Bucureşti, luni, 4 martie, cu Steaua, iar joi, 14 martie, se vor deplasa pentru confruntarea cu Dinamo. Potaissa Turda ocupă locul II în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal Masculin cu un total de 45 puncte, la egalitate depuncte cu prima clasată. CSM Bucureşti se află pe locul III cu un total de 43 puncte.
„Sperăm să facem un meci bun cu CSM Bucureşti, o echipă care a dominat o mare parte a campionatului, a fost pe locul I. Şi acum sunt ferm convins că vin pentru victorie fiindcă este o mare şansă pentru ei să revină pe prima poziţie a campionatului.
Noi luăm meci cu meci, ne dorim toate punctele din aceste meciuri, dar acum ne concentrăm pe prima întâlnire, cea cu CSM. Mulţi vin cu groază la Turda, le face plăcere să joace dar simt o presiune maximă. Pe noi publicul ne ajută foarte mult în momentele dificile să revenim. Ne duce spre victorie. De multe ori s-a întâmplat lucrul acesta”, a declarat antrenorul Horaţiu Gal.

„Trebuie să ne gândim la ceea ce avem noi de făcut, nu la faptul că jucăm cu cele mai titrate echipe. Vrem să arătăm că ştim handbal, că ne putem bate cu ei de la egal la egal. Ne bucurăm în două meciuri de avantajul terenului propriu şi de public care este al 8-lea jucător şi sperăm în rezultate pozitive. CSM Bucureşti e o echipă valoroasă, cu jucători experimentaţi, n-o să fie simplu dar asta nu înseamnă că o să dezarmăm. În momentele grele, publicul este cel care ne împinge de la spate”, a precizat Ionuţ Rotaru.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS