Actualitate

Petre Pop a făcut plângere împotriva desființării funcției de administrator public, dar a fost respinsă de CL

Revocarea HCL nr. 25/2019, respinsă de Consiliului Local Câmpia Turzii.

În sedinta de îndată din data de 14 iunie, desfășurată în Sala Europa din cadrul Primăriei municipiului Câmpia Turzii, consilierii locali au respins plângerea făcută de Petre Pop, prin care solicita revocarea HCL nr. 25/2019.

HCL nr. 25/2019 este acea hotărâre prin care funcția de administrator public al municipiului Câmpia Turzii a fost desființată, funcție ocupată de Petre Pop.

La data de 6 martie, Petre Pop a luat la cunoștiință despre faptul că începând cu data de 28.02.2019, postul de administrator public a fost desființat de faptul că în termen de 20 de zile lucrătoare, contractul sau de management încheiat cu Primarul Municipiului Câmpia Turzii va înceta, scop în care se va emite dispoziția de concediere.

În contextul în care la data de 06.03.2019, data la care Petre Pop a luat la cunoștiință de hotărârea nr.25/2019 au trecut mai mult de 30 de zile-termenul pentru formularea procedurii prealabile, termen de prescripție, se impune respingerea plângerii formulate ca fiind tardivă, fiind depusă în afara termenului statuat în mod expres de legiuitor.

Practic, Petre Pop s-a trezit cam tarziu cu această plângere…

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS