<
Actualitate

PMP Cluj anunță candidatul la Primăria Câmpia Turzii

Mischian Adrian pregătește o strategie puternică pentru Primăria Câmpiei Turzii purtând culorile Partidului Mișcării Populare. Strategia 5S pentru Câmpia Turzii propusă de domnul Mischian Adrian urmărește creșterea calității vieții locuitorilor și transformarea localității într-un spațiu al realizării individuale și colective unde cetățenii să se bucure de un mediu economic social, cultural, educațional creativ și competitiv.

 Strategia 5S pentru Câmpia Turzii vizează proiecte de dezvoltare pe 5 teme – încurajarea educației, îmbunătățirea serviciilor medicale, o infrastructură modernă și eficientă, blocuri pentru locuințe sociale și dezvoltarea unui incubator de afaceri pentru încurajarea mediului economic local.

Mai precis, domnul Mischian Adrian propune concesionarea unui număr de minim 20 de terenuri din patrimoniul localității Câmpia Turzii, în suprafață de 1000 de m pentru implementarea a 20 de planuri de afaceri, propuse și dezvoltate de tinerii sub 35 de ani cu domiciliul stabil în Câmpia Turzii care doresc să devină antreprenori. Totodată, se va dezvolta și o școală profesională, pentru comunitate care va pregăti viitorii antreprenori ai Câmpiei Turzii, indiferent de vârstă.

 Pentru micii învățăcei, candidatul PMP dorește să ofere burse de merit celor cu media peste 8.50 și se va oferi sprijin financiar unităților de învățământ pentru achiziționarea echipamentelor IT care asigură accesul elevilor la educație. Se va pune preț și pe dezvoltarea învățământului tehnic și profesional în strânsă legătură cu caracteristicile mediului antreprenorial local și regional.

Câmpia Turzii sub o administrație locală condusă de viitorul primar, Mischian Adrian va avea parte de un serviciu de salubritate mai eficient și de infrastructură stradală de calitate cu o mentenanță profesionistă a acesteia, atât în zona de locuințe cât și în cea industrială. Se vor propune și parcări publice stradale și rezidențiale moderne care să acopere necesarul și solicitările actuale.

Având în vedere că direcția Uniunii Europene este spre ecologizarea tuturor județelor, domnul Mischian Adrian intenționează să se înființeze și să se reabiliteze spațiile verzi publice la standarde europene.

 Un alt punct important pe programul de candidatură al domnului Mischian este dublarea bugetului pentru Programul Anual al Municipiului Câmpia Turzii de finanțare nerambursabilă acordată în condițiile Legii nr.350/2005,  pentru  entitățile sociale ce oferă servicii adresate copiilor și familiei,  pentru persoane vârstnice, persoane cu handicap, persoane fără adăpost, persoane abuzate, persoane dependente de consumul de droguri, alcool sau alte substanțe toxice, bolnavi cronici și persoane care suferă de boli incurabile, precum și alte persoane aflate în situații de nevoie socială.

Programul electoral al candidatului PMP, domnul Mischian Adrian este un program modern, cu soluții concrete și creat cu dorința de a implica mult mai activ cetățenii în dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS