Actualitate

PNL Câmpia Turzii: Eveniment “Joacă pentru educație”

Începerea unui nou an școlar aduce cu sine o multitudine de emoții, însă calitatea actului educational rămâne cea mai importantă variabilă din viața unui școlar și a unității de învățământ din care face parte.
În anul 2016, alături de Asociația Liberalism pentru Comunitate, tinerii liberali din Câmpia Turzii au jucat pentru sănătate, în cadrul unui eveniment caritabil, care a urmărit totodată și promovarea unui stil de viață sănătos prin mișcare, dar și a unui echilibru social bazat pe fairplay și prietenie.
În anul 2017, Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal se implică în susținerea educației prin organizarea în data de 16.09.2017 a evenimentului inititulat “Joacă pentru Educație”, acțiune care are ca principal scop strângerea de fonduri pentru modernizarea laboratorului de informatică a Liceului Teoretic “Pavel Dan”, cu sediul pe str. Gheorghe Lazăr (Șarât).

Sprijinirea acestui demers poate fi făcută participând la:
1. Cros – Ora 09:00 – Locație: Parcul Municipal (Berc) – taxa de participare: 30 lei
2. Campionat de paintball – Ora 10:00 – Locație: Complexul “La Broscuța”
(pentru o bună desfășurare a evenimentelor, rugăm participanții să fie prezenți cu 15 minute mai repede)

Strângerea de fonduri are loc pe tot parcursul desfășurării evenimentului, urmând ca sumele colectate să fie donate către Liceul Teoretic “Pavel Dan”.
TNL Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 16.09.2017, ora 09:00, la mișcare, între prieteni, pentru a ne aduce împreună aportul la dezvoltarea comunității din care cu toții facem parte.

BIROUL DE PRESĂ PNL CÂMPIA TURZII

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS