Special

Au donat, cu sufletul, 23 de ghiozdane pentru 23 de elevi la Câmpia Turzii (Video)

Trei tineri antreprenori din Câmpia Turzii, Adrian Soporan, Rareș Morar și Sergiu Jucan, au pus mână de la mână și au donat 23 de ghiozdane pentru 23 de elevi la început de an școlar. Au vrut să facă o acțiune din suflet, și au reușit, nu au spus-o ei, ci s-a văzut prin bucuria copiilor, dar și mulțumirea părinților care au primit un sprijin important la debutul școlii pentru copiii lor.

 

De ce 23 de ghiozdane pentru 23 de elevi ?

Fiindcă la solicitarea lor, serviciul Aistenţa Socială din primăria Câmpia Turzii a emis un răspuns prin care acei elevi cu rezultate bune și foarte bune la școală, care printr-o oarecare circumstanță sunt într-o dificultate financiară, sunt în număr de 23.

 

Ideea principală a acestei acțiuni desfășurată din suflet este susținerea educației!

“De ce ne-am adunat azi aici?! Eu, împreună cu prietenii mei Rareș și Sergiu ne-am hotârât că ar fi de bun augur să susținem pe unii din cei mai performanți copii din oraș. Cu siguranță sunt mult mai mulți copii, însă cu ajutorul serviciului Asistență Socială din cadrul primăriei a existat un mic filtru, prin care, cei care în momentul de față se află într-o dificultate financiară dar cu toate astea care excelează la școală, sunt azi prezenți aici. Este un cadou mic, un ghiozdan cu de toate, care însă sperăm să vă fie de ajutor în noul an școlar. Cu siguranță copiii prezenți aici sunt viitori ingineri, viitori directori, dar care azi au nevoie de un mic ajutor, un ajutor oferit de noi, Adrian, Rareș și Sergiu, din suflet”, a fost explicația lui Adrian Soporan în fața părinților și a copiilor, despre acțiunea desfășurată vineri, 8 septembrie.

Efortul celor trei tineri antreprenori din Câmpia Turzii a fost cu adevărat unul din suflet, ei nedorind ca firmele pe care le conduc să fie menționate în cadrul acțiunii desfășurate.

Prezent la evenimentul caritabil, Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii a ținut să-și aducă recunoștința pentru acțiunea celor trei antreprenori, dar și bucuria că acei minunați copii au primit un cadou și un sprijin la începutul anului școlar: “La începutul mandatului meu de primar am inițiat un program ”Fii responsabil! Fii partenerul meu” prin care am chemat comunitatea din Câmpia Turzii să se implice în program. Iată că azi, comunitatea întelege să se implice astfel Sergiu, Adi și Rareș au hotărât să fie partenerii administrației locale, să se implice și să ofere aceste daruri pe care dumneavoastră le aveți acum în brațe. Eu îi felicit, este un gest extrem de frumos, nu doar că premiază copii performanți, ci premiază copii performanți care provin din familii nevoiașe”.

Nu este primul act de caritate al celor trei antreprenori, însă prima acțiune efectuată într-un mod organizat nu va fi şi ultima, dau asigurări cei trei antreprenori din Câmpia Turzii.

Felicitări Adi, Rareș și Sergiu!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=KpOExNkFfQo&feature=youtu.be

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS