Actualitate

Poliția Locală Turda – în sprijinul turdenilor

În data de 17 noiembrie 2019, numita M.M din zona parcului Micro III – str. Lianelor a sesizat dispeceratul Poliție Locale Turda cu privire la existența unor articole de îmbrăcăminte abandonate pe o bancă mai exact o geacă de iarnă, o pereche de pantofi și un baston de culoare neagră.

În urma demersurilor investigative ale polițiștii locali din teren, a fost identificat numitul S.Ș. de 78 de ani domiciliat pe str. Zorilor și i-au fost restituite articolele de îmbrăcăminte și suma de 35 lei găsită în buzunarul gecii.

Acesta s-a arătat încântat de operativitatea polițiștilor locali mulțumindu-le și felicitându-i.

Pe această cale Poliția Locală Turda face apel către toate persoanele care au în grijă alte persoane de diferite vârste sau cu diferite probleme de sănătate să-i supravegheze atent pentru prevenirea faptelor, actelor antisociale sau victimizarea acestora.

Poliția Locală Turda îi asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor în limita competențelor legale și promovează implicarea active a cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță civică și responsabilitate.

Contact

Tel: 0264-317303/ 0731300903

E mail: office@politialocalaturda.ro

 

DIRECTOR EXECUTIV

MOLDOVAN VALER

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS