Politic

A apărut adeziunea în PSD a lui Marcel Bogdan

În sfârșitul acesta de săptămână PSD Câmpia Turzii a transmis un comunicat de presă prin care îl anunța pe Gicu Rece drept candidat al Partidului Social Democrat la funcția de primar al Câmpiei Turzii.

Tot din comunicat opinia publică a putut afla că domnul Marcel Bogdan, candidatul consilierului județean PSD, Petre Pop nu este membru PSD, acesta nu figura ca membru PSD Câmpia Turzii și nici nu se afla în baza națională a PSD.

Comunicatul a lovit greu aripa Petre Pop din PSD

Monica Uiorean, consilier local PSD Câmpia Turzii a transmis public un mesaj prin care recunoaște degringolada în care PSD Câmpia Turzii a ajuns și aruncă în spațiul public că există un așa zis „sondaj complex” prin care se va stabili candidatul cu șansele cele mai mari.

„Pentru clarificare

În calitate de Consilier local PSD Câmpia Turzii sunt la curent cu cele petrecute în ultima perioadă în organizația noastră. De aceea mă simt datoare să fac lumină, să vă prezint adevărul despre candidaturi și alte povești.
Conducerea PSD Cluj cunoaște disensiunile din organizația noastră, are de soluționat mai multe contestații și a hotărât, pe bună dreptate, să se realizeze un sondaj complex pe tema candidaților la funcția de primar.
Rezultatul sondajului, care este în desfășurare , va constitui baza stabilirii candidatului cu cele mai mari șanse în confruntarea electorală. Deci, ce a apărut ieri pe tema candidaturii sunt baliverne și minciuni.
Cât privește calitatea de membru PSD a domnului Marcel Bogdan, vă asigur că există adeziune, ședința de primire, hotărâre de birou, au fost chiar și aplauze pe care unii cred că le pot ignora.
Monica UIOREAN- consilier local PSD Câmpia Turzii”

Între timp apare și adeziunea lui Marcel Bogdan

 

Siteul de casă a aripei Petre Pop din PSD publică adeziunea lui Marcel Bogdan și aruncă încă o dată săgeți contra președintelui ales al PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru.

„În aceste condiții, după ce filiala din Câmpia Turzii a trecut și printr-o conferință de alegeri nerecunoscută de mulți membri, consilierul județean Petre Pop contestând alegerea lui Mihai Șandru, un apropiat al fostului primar Hanga, la nivel local se pare că opoziția din Câmpia, grupată în jurul lui Pop, a găsit un candidat cu greutate pentru primărie: Marcel Bogdan”, scrie ArieșNews (fără autor)

Cine Minte?           

Dacă Mihai Șandru a ascuns adeziunea deși ea există s-a compromis politic atât pe el cât și pe candidatul Gicu Rece.

Dacă adeziunea există dar a fost ascunsă iar acum a fost scoasă din burtă în ultim moment atunci Marcel Bogdan e compromis total în egală măsură cu mentorul său.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS