Fotbal

Arieșul Mihai Viteazu câștigă la Gilău în cel mai spectaculos joc al etapei

Cel mai spectaculos meci al zilei a fost la Gilău, acolo unde Arieşul Mihai Viteazu a revenit de la 0-2, cu un om în minus. S-a terminat 3-2 pentru formaţia lui Artur Podar, care a rezolvat meciul după pauză. În prima repriză, jucătorii lui Rareş Mateş au condus cu 2-0, după golurile lui Cosmin Crăciun şi Marian Ionuţ, ultimul din penalty. Totul părea că va curge perfect pentru gilăuani şi după pauză, mai ales că oaspeţii au rămas în 10, după eliminarea lui Cosmin Mureşan. Arieşul a profitat, în schimb, de avantajul din punct de vedere fizic şi a controlat finalul de meci. Adrian David a egalat la doi după ce a reuşit şi un gol din penalty, iar în minutul 90 Călin Tătar a adus trei puncte importante Arieşului. De menţionat că acest gol a venit la egalitate numerică pe teren, Dumitraş fiind şi el eliminat după golul egalizator al oaspeţilor.

Arieșul Mihai Viteazu: Lăcătuș – Crișan, Mercean, Buglea, Moldovan – Mureșan, Kiesz, Silaghi Ș (56′ Dominte) – Pîrtilă, David (90′ Cârgea), Mariș (68′ Tătar)

Antrenor: Artur Podar

sursa: CjSport

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS