Politic

De ce a fost exclus Tot Vasile din Consiliul local. Poziția oficială PPU Cluj

Pentru a nu informa greșit cititorii Ziarului 21, am luat legătura cu președintele intermar al PPU Cluj, dna Mihaela Mazet Rozor, care a declarat în exclusivitatea pentru Ziarul 21, următoarele: „Domnul Tot a avut încă două sancțiuni necontestate din partea partidului, două mustrări scrise pe parte de neplată a cotizației. Din spusele colegilor, Vasile Tot, în ședințele de consiliu local, a făcut tot timpul opinie separată față de cei doi colegi din partid. Eu am discutat cu dumnealui, am avut câteva întâlniri, era invitat la toate întâlnire noastre, de altfel, și atunci am decis că am nevoie de oameni care să susțină partidului pe care îl reprezintă. La dumnealui nu este prima sancțiune, dânsul a fost sancționat și în anul 2017 și în anul 2018 cu mustrare scrisă și cu avertismentul că la următoarea abatere i se va retrage sprijinul politic. Toate documentele sunt în posesia mea și mi-au fost înmânate de colegii de la București”.

În ultima perioadă în spațiul public au apărut tot feluri de informări prin care se aduceau tot felul de acuze. Poziția președintelui PPU Cluj, vină să clarifice această speță. De asemena, prin acest lucru se demonstrează că toate deciziile importante ale unui partid vin pe linie politică, de la centru, iar în cazul de față, decizia de a i se retrage sprijinul politic lui Vasile Tot, vine tocmai de la București.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS