Actualitate

Se semnează contracte la Primăria Turda

„Am semnat astăzi contractele de servicii de consultanță în domeniul managementului de proiect inclusiv asistență în derularea procedurilor de achiziție publică în cadrul proiectului „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona industrială a Municipiului Turda” și „Modernizarea coridorului de mobilitate urbană integrată în zona de Vest a Municipiului Turda”. Ofertantul câștigător pentru ambele contracte: Asocierea Romactiv Business Consulting S.R.L.- Ventrust Consulting S.R.L. cu o oferta financiară pentru fiecare contract de 167.980 lei fără TVA.

Aceste contracte au scopul de a oferi sprijinul necesar în vederea implementării cu succes a PMUD Turda ( Planul de Dezvoltare Urbană Durabilă), cel mai relevant proiect al municipiului Turda, ce cuprinde modernizarea 4 coridoare de Mobilitate Urbană, finanțate integral cu bani europeni. Prin aceste proiecte vor fi asfaltate și modernizate străzile (cu piste de biciclete, alveole pentru autobuze, construirea de stații moderne, e-ticketing, monitorizare video), se vor achiziționa 20 de autobuze electrice și se va implementa sistemul de Bike Sharing. Spațiul urban devine astfel un coridor de mobilitate al oamenilor și mărfurilor, dar în același timp devine un spatiu atractiv, locuibil. Prin implementarea acestor proiecte Turda va deveni un oraș prietenos cu mediul, cu locuitorii săi și cu turiștii, având o rețea modernă de infrastructură susținută de zone urbane curate și verzi „, declară domnul primar Cristian Matei pe pagina personală de facebook.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS