campanie campanie
Politic

Dorin Lojigan îi dă replica șefului PSD Cluj: „Credeam că ştiți ce au votat colegii dumneavoastră atunci când au votat bugetul județului Cluj”

Primarul municipiului Câmpia Turzii i-a răspuns președintelui interimar al social-democraților clujeni pe Facebook, la acuzațiile privind amânarea construirii Parcului Industrial Tetarom V de la Luna:

 

„Diferența între PNL si psd, domnule președinte, este ca PNL face in timp ce psd face doar gargara. Nu mă refer la dumneavoastră evident, ci la colegii dumneavoastră de la Câmpia Turzii. Deși…. Apropo, în timp ce colegii dumneavoastră care au condus municipiul nostru erau ocupați cu funiile la gat si cu băgatul în sicrie, neavând timp să populeze parcul industrial al municipiului nostru, noi vineri tocmai am atribuit ultima parcelă de teren. Adica, pe intelesul dumneavoastră, Parcul industrial Câmpia Turzii este plin. De la prima la ultima parcelă de teren atribuită în mandatul primalului liberal Dorin Lojigan. Cât despre Tetarom 5…. credeam că stiți ce au votat colegii dumneavoastră atunci când au votat bugetul județului Cluj. Cei care l-au votat evident. Sau și la județ se întâmplă ca la Câmpia Turzii? Nu citesc nici măcar materialele de ședință? Cu respect deosebit, vă reiterez invitația de a veni, ca deputat al județului Cluj la o cafea la Primărie pentru a discuta problemele municipiului nostru. Vă promit că este cafea mai bună decât cea oferită de colegii dumneavoastra pozați cu funiile la gât”, a scris Dorin Lojigan.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS