Politic

Femeile Liberale din Câmpia Turzii l-au ajutat pe Moş Crăciun

Îmbrăcat în roșu, cu obrajii rumeni, barbă lungă și o burtică simpatică, cel mai așteptat și iubit moș din lume va coborî în curând pe hornul caselor pentru a răsplăti cu dulciuri și jucării copiii cuminți și ascultători, după cum ne spune tradiția de ani.

Anul acesta, Moș Crăciun a fost ajutat de Organizația Femeilor Liberale din Câmpia Turzii și a ajuns în prag de sarbătoare în casele unor familii din Câmpia Turzii, a căror situație materială este precară.

 

Cadourile oferite din toata inima au constat în alimente, dulciuri, jucării și articole de îmbrăcăminte, care au adus zâmbete pe chipurile copiilor și un strop de speranță în ochii părinților, care trudesc din greu pentru a oferi celor mici o viață cât mai lipsită de griji.

 

Doamnele din OFL Câmpia Turzii au fost susținute în demersul lor de președintele PNL Câmpia Turzii, domnul primar Dorin Lojigan, domnul viceprimar Sabin Ghemes, consilierul local domnul Ioan Varodi și domnul Antal Adrian, managerul Spitalului Municipal.

 

“Veselia copiilor la vederea darurilor pentru ei și pentru familiile lor, au facut ca spiritul și învățămintele acestei sărbători creștine să își găsească și mai mult locul în gândurile și în sufletele noastre, ale celor prezenți. Aceasta întregește mulțumirea și bucuria pe care sărbătoarea Crăciunului acasă, în familie, ne-o oferă” – președinte OFL Câmpia Turzii, Alexandra Șerb.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS