Special

Moșu’ a venit mai repede la Tabaco Câmpia Turzii

Tombola lunară organizată de Tabaco Câmpia Turzii și-a aflat câștigătorii în ajun de Crăciun. Astfel: Făgădar Zenaida, Totezan Iulia și Bircea Ioana au fost norocoasele lunii decembrie câștigând un radiator electric, un set de 19 farfurii și un cuptor electric. Bucuria câștigării premiilor în ajun de Crăciun afost de nedescris, iar emoțiile primiri telefonului de la “Moș Tabaco” pe măsură.

“N-am mai câștigat în viața mea. Suntem clienţi vechi aici, vin si eu și soțul și fiica ne facem cumpărăturile aici, plătim facturile aici, cumpărăm ziare de aici. Încă nu-mi vine să cred ce premiu am câștigat. Chiar putem spune că există Moșu’”, a fost reacția primei câștigătoare.

“Vă mulțumesc mult pentru bucuria făcută în ajuns de Crăciun, sunt clientă fidelă aici, am văzut cum lună de lună se câștigă aici și am zis să încerc și uite că am câștigat. Vă mulțumesc încă o dată”, a fost reacția și celei de-a doua câștigătoare.

“Prima dată am crezut că e vreo farsă că am câștigat, apoi mi-am dat seama că telefonul e chiar de la Tabaco. Vă multumesc din inimă, mi-ați făcut un cadou în ajun de Crăciun”.

Poți fi și tu unul din câștigătorii nostri în 2018, când în prima lună sunt puse în joc un cântar de baie, un uscător de păr și un cuptor electric. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru orice cumpărătură de peste 20 de lei, pentru orice factură plătită la noi, pentru ori ce bilet loto jucat în agenția noastră sau pentru fiecare Ziarul 21 cumpărat, se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

Echipa Tabaco Câmpia Turzii vă urează Sărbători Fericite și un An Nou plin de realizări!

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS